A Whisper & A Clamor

Sitter just nu och väntar på att köttet skall koka klart, långt tid kvar men det luktar ju så gott så man skulle vilja äta upp allt nu även om det inte är klart!

Har slagit in lite julklappar idag med så nu ser det lite fint ut under min lilla LILLA gran :D



Sen har jag även fått två fina små kort :D Blir alltid lika glad när jag får brev, tyvärr är jag dålig på att skicka själv! Men jag kanske i alla fall får iväg några julkort! vem vet...


Ett från Faster Nettan med lite resepengar och längtan efter att ses!



och en inbjudan från Mamma och Pappa till Julafton!



Haha så sött att det står att jag får komma hem tidigare på det kortet från Mamma och Pappa :D

Var ju som sagt till affären och påvägen dit vart jag chockad över hur mycket snö det var på vissa ställen, tror nog fan att det är ca 60cm snö på vissa ställen här, och då menar jag inte plogvallar. (Drog fram ett måttband och mätte mot benet) Gick nämligen den "jobbiga" vägen till träningen igår! Varför gå där det är plogat för? :D haha







I Devise My Own Demise

Idag har det väl inte hänt sådär jättemycket, som vanligt...

Gick till Affären för att köpa Bregott och hämta ut en till Julklapp, en väldigt fin faktiskt.
Trodde inte att den skulle vara så bra som den var så jag hoppas nu att den som ska få den blir väldigt glad! ;)

Hemlighetsfull jag är, haha :D

Skrev ju tidigare också att jag skulle recensera onlinebutikerna som jag hade handlat julklappar för, sen tänkte jag; det är väl dumt, några som läser min blogg är ju dom som ska få klapparna och dom kanske kan luska fram vad jag har köpt!

Kan ju bara säga att jag har fått 3 av 5 paket än så länge, gick rätt fort tycker jag!

Nu snart måste jag diska IGEN, tar det aldrig slut!?!?!?! Sen ska jag göra samma mat som jag gjorde igår, men jag ska göra så det räcker tills matlådan till imorgon.

Så bye!






This Ain't A Scene, It's An Arms Race

Sitter och väntar på att min Karrekotlett skall bli klar, det luktar helt underbart i hela lägenheten! Dock måste jag diska innan jag kan äta, har ingenting att äta på eller med annars :D

Dagen skall väl spenderas med att fixa till lägenheten lite och bara ta det lugn, dock har jag träning ikväll.. mest därför jag vill äta detta braiga mål; Karrekotlett med kokta grönsaker och Jasminris. Hittade ett på City Gross av märket Orkidé, och om man hänvisar till bilden på förpackningen och beskrivningen skall det vara kladdigt (vilket jag gillar). Köpte Uncle Ben's Jasminris, och vilken besvikelse, fanns inte minsta lilla hint om kladdighet där. :P

Sitter även spänt och väntar på alla julklappar jag har skickat efter, dem flesta julklappar i år kommer från England, that's right, dels för att dom har annorlunda utbud plus att jag har hittat på riktigt bra reasaker! :)

Tänkte recensera några av dom butiker jag har skickat efter från sen, för att handla online från England är i princip samma sak som att handla online från Sverige, Om man tänker från ett ekonomiskt perspektiv.

Däremot är det SJUKT dyrt att handla från USA eller ASIEN, man kan räkna med att man får betala ca 30% av det man handlat för i tullavgift, vilket kanske inte är så skoj!

Nej åter till diskningen!






Dass Helg!

Fredag:

Började dagen med skola 13.15-15.30 sen blev det en snabb promenad in till staden (snabb pga att det var så sjukt jävla kallt ute) Shoppade julpapper och en julklapp. Sen när jag kom hem blev det en tripp till affären och lite häng med granne Joel.

Dennis kom fram runt kl. 21, väldans trött efter att åkt bil i skitväder...
Vi käkade tacos och kikade lite Paradise + Harry Potter och Halvblodsprinsen (:



Lördag:

Dennis väckte mig (som vanligt haha) och jag ordnade frukost på sängen åt honom (snäll jag ;) hihi) för att sedan fixa till oss och dra till affären. Blev lite mer julklappar och lite annat. Dennis köpte en mysig fleecetröja och sköna underställsbrallor, plus en nice mössa! Kikade även på Termobrallor till honom, hittade ett par skitsnygga orangeröda everest brallor. Dock fanns dom inte i rätt storlek, men dom fanns i Jönköping!

Vi käkade lunch/middag på favoritstället "Husman" inne på Gallerian Nian, och självfallet även "Fläsknoisetten". Riktigt gott var det! (haha och ja, det finns säkert bättre ställen, men det är riktigt gott ändå!) Dock skulle glasen vart större, man blir ju SÅ tröstig! (Mamma och Pappa vet hur jag är; "Jag är törstig!")

Slet oss tillbaka till bilen (svårt att gå i motvind när det är snöstorm!) för att åka till CityGross och handla för månaden (alltså inte mjölk och sådant utan mat). Blev så grymt chockad över hur pass billigt det var jämfört med ICA Kvantum som jag handlar på nu. ca 450kr för hur mycket som helst, detta kommer jag leva länge på känner jag!

 

Kvällen bjöd först på fika @ Coffeehouse by George och sedan BIO a la Harry Potter och Dödsrelikerna del 1.. som för övrigt var en riktigt bra rulle! MEN en del va riktigt B (!!) det fanns inte Bacon-Snacks utan bara Sourcream&Union.. vad hände där?

Vi var väl hemma runt kl. 00.30 och började kika på film, men kom sen på att det är bättre att vi sover då Dennis skulle åka hem rätt så tidigt morgonen efter så han skulle slippa åka så mycket i mörker eftersom det är som det är på vägarna just nu!

Söndag:

Tog ett bra jävla tag innan Dennis fick fart på mig på morgonen, var SÅ trött, jag snarkade till och med av utmattning bakom ryggen på han efter att han slitit runt på mig för att få mig att vakna. Haha helt död!

Men sen var jag snäll flickvän igen och gjorde frukost/lunch åt honom på sängen! Biffnudlar och en Toast, så jag hoppas att han inte var allt för hungrig på vägen hem!

14.45 var det dags för mig att infinna mig på samling för att spela match! Var riktigt taggad faktiskt, men eftersom kroppen fortfarande inte har återhämtat sig helt efter matbristen så gick det väl inte alls någe bra i början och jag var rätt säker på att jag skulle bli utbytt..

MEN sen gjorde jag faktiskt ett mål, helt chockad blev jag, kan knappt komma ihåg sist jag gjorde ett mål så det var kul, men sen åkte jag ut billigt i sista perioden innan matchslut så ja, jag fick väl igen för att jag var duktigt -.- men men vi vann i vart fall med 11-4 så en riktigt skön seger!



En kort stund efter att jag kommit hem så hade Dennis anlänt till slutstationen, HEM. Känns skönt att resan gick bra, för visst blir man orolig när ens älskling befinner sig ute på vägarna när dom uppmanar en att hålla sig borta från vägarna dagar som dessa.

Men han klarade sig så bra hem, även om det tog tid, men det är bra för då vet jag att han har kört försiktigt! :)

one day <3






Fluffig Snö!

Åh va fint snön faller idag! Plus att vi äntligen får "riktig" snö istället för HAGEL! :D :D

Ska snart springa in i duschen och sen bege mig till plugget och ikväll kommer förhoppningsvis min hunbun :D <3 Så jag måste hem och städa sen också och dra till affären och köpa grönsaker för då blir det Tacos! =)









Urk!

Det är över 2 timmar sedan jag åt och jag mår fortfarande illa, fy fan, ja vill aldrig mer äta känns det som, det bara värker i magen. blä blä BLÄ!

Skulle dock kunna dricka lite julmust, men köpte ingen idag pga att jag redan hade tillräckligt mycket att bära med mig..


MEN imorgon skall det inhandlas julmust, och jag hoppas att jag kommer iväg till CityGross = 5x1½liter för 45kr NAHAJS!







Tanter och Farbröder på ICA

Alltså seriöst, bara för att det är löning och specialpriser på ICA så behöver väl inte ALLT folk befinna sig där samtidigt, plus att pensionärer är helt galna och då menar jag HELT GALNA! Puh, trodde jag skulle bli mos där inne, och jag som bara skulle handla lite!

Dock tänkte ju inte jag på det just då, att det var löning alltså! :P



Men men..


Idag har vi (min grupp; Jag, Madelen och Johan) filmat och donat lite till vårat filmprojekt. Tror, förhoppningsvis, att det blev bra, men vi har lite kvar att filma. Helst skall rullen vara något sånär klar nu nästa vecka, för då börjar nästa filmprojekt tror jag.

Vi var hemma hos Madelen där det även fick smakas utav fillipinska räkchips (inte sådana från kinarestauranger), konstiga, men goda, minifrukter. Samt retat katter ^^

Söta små katter, dock tuggade dom på både min kameraväska, stativet och mitt pekfinger haha!



JUST NU!

Sitter jag och har ont i magen, har precis käkat (Chili con carne). Åt rätt mycket för att vara mig, men tänkte att jag måste vänja magen, då det inte är bra att ha ätit så lite som jag har gjort nu under en lång tid. Men just nu känns det som om jag ALDRIG vill äta igen haha..


Skall kika lite på tv nu och vänta på att Dennis ska ringa (:







Parry Hotter, don't you pill on that car!

Blev lite inspirerad av Ylvas inlägg om Krullproductions, därav rubriken! men men åter till det viktiga!

Jag och Dennis ska gå på bio på lördag! :D så jävla nice!!

och jag hoppas verkligen att vädret ändrar sig för jag vill jag vill JAG VILL. Har planerat rätt mycket nu denna helgen, och han är inräknad i det mesta soooo I NEED HIM! <3 plus att han är mys!

Vi skall då se Harry Potter och Dödsrelikerna, förvånad?

Vi ska även lyxa på med "plus"-platser, alltså lite finare, lite bättre ;)
Nej men det är skönare stolar och större benutrymme, helt lovely!

Nu måste jag skynda iväg på träning snart! bajbaj







Stormy!

Jahapp då var man redo för träning nu då, känns rätt skönt att vara klar i tid. (Bussen går inte förens ca. 19.40) Så ärtsoppan jag har ätit kan få smälta in lite, kände mig jätteduktig som åt upp allt :D (350g) oc med Johnny's goda Senap så vart det ju till och med extra gott ^^ haha

Skall äta lite clementiner snart, har ju så många, fick ju 1½kg för 10kr!

Men gud vilket väder det är ute!! Ibland låter det som om ytterväggen skall ramla in, då det blåser som värst. Känns som om man nästan kan känna stormen inne i lägenheten med! Men som tur är så är det varmt här inne i alla fall!

Har märkt det idag också, man är mer mån om att det ska vara fint nu i lägenheten efter att julpyntet har tittat fram. Jag diskar direkt efter jag har ätit, jag plockar undan saker när jag slutat använda det, jag bäddar sängen. Hur mysigt som helst med en fräsch lägenhet! :D

Nej nu ska jag äta mina clementiner och kika lite tv!






Bad Day!

usch idag är det ingen Jonna dag, inte för fem öre! Kan bero på att jag fick sådan ångest igår när jag gick och la mig när jag började fundera vad jag hade ätit under dagen.. :

4 storform (små rostmackor) med smör och skinka på, 2 kokta ägg och 6 clementiner

UNDER HELA DAGEN!

Inte konstigt att jag varken tränar upp musklerna eller kondisen när jag tränar, jag har ju ingen energi att mata allt med. Och inte så konstigt att jag nu också har fått tillbaka min huvudvärk.

Men jag känner ingen hunger för mat, kanske ska tvinga i mig mat, bara för att..

OM Dennis kommer i helgen (beror ju på hur vädret blir) ska vi åka till Citygross och inhandla massa mat, för där är det billigt! Tänkte satsa på massa sådant som man blir mätt av, plus mycket frukt och grönt.

Gillar även att dom styckar upp sitt kött direkt i affären, fräscht och härligt!


Men tyvärr verkar det inte som om vädret kommer släppa sig till helgen, får väl helt enkelt ta mig till lilla Ica Kvantum här i Sätra i sådana fall.

Nej nu ska jag fortsätta räkna Matte, hoppas att hjärnan fungerar bättre nu än vad den gjorde för ett tag sedan.. som sagt, ingen Jonna dag idag!






Kvällsbloggar!

Blir rätt mycket bloggning på kvällarna, kanske för att det är då jag har mest tid, vet inte ja! Men det blir i alla fall några inlägg och det är väl det som räknas antar jag!

Började dagen med skola, sjukt trött vad jag, kommer inte ihåg när jag var så trött sist, men blir väl så när man är långledig. Sen åkte jag hem och skulle bara titta på tv en LITEN stund, vaknade upp 2 timmar senare haha! Men jag var i alla fall inte trött längre, dock hade jag huvudvärk, så ska stärka mig lite med järntabletter hade jag tänkt!

Idag var jag tvungen och städa, men ville inte alls! Därför julpyntade jag lägenheten först (orkade inte vänta tills helgen) och helt plötsligt blev det roligt att städa, bara för att det blev så fint!


Min julstjärna som jag höll på o slita sönder innan den kom upp, skitsaker! haha


Minigranen är på plats, haha sött att det ligger en banan bredvid! ^^




Julbocken, men denna bock skall INTE brännas ^^


Imorse var det hagelstorm och nu på kvällen, eller ja fotot är väl taget kl. 20 kanske, men i alla fall, har det varit snöstorm, men nu har det lugnat ner sig.. får väl se hur det ser ut imorgon och om man blåser bort i stormen!







Legitimation tack!

Alltså fy fan, sista gången jag drar till affären och löser ut en lott OSMINKAD och OFIXAD. Haha hon i kassan som säkert var någonstans i min ålder (+5 kanske) tittade på mig när jag ville lösa ut en ny lott och sa; har du legitimation. Där stod jag, helt tappad och bara kollade på henne medans min hand styrde mot plånboken. {Vad ska hon med mitt legitimation att göra} tänkte jag då. men jag fick mitt svar:

"Ja det är 18års gräns på lotter, om du inte visste det"


HALLÅÅÅ!!!?!? Ser jag så jävla liten ut? Seriöst, jag fyller 21 om cirkus 3 månader haha

Nä inge skoj alls!


Över till något annat, pratade med mamma i telefonen och hon påpekade att mina bilder som jag lade upp tidigare såg så allvarliga ut eller att jag såg så "tuff" ut på bilderna, så lugn mamma, jag kan se glad ut jag med :D även om det ser lite krystat ut !



Nej nu ska jag käka, kika lite tv och sen göra mig iordning för innebandyträning!






Det regnar Köttbullar!

Såg precis denna filmen och jag tyckte faktiskt att den var helt okej, en bra film att se när man är lite hängig och uttråkad. Ingen film jag skulle se på Bio dock..

Blev riktigt rörd i slutet (som vanligt), what's up with that?

Jag har blivit värsta bölaren, så fort det är något sorgligt eller fint i en film så börjar jag böla. En teori är ju att jag faktiskt har flyttat hemifrån och saknar mamma och pappa något olidligt, sen att jag har en pojkvän som bor så fruktansvärt långt borta. Plus att jag nästan aldrig träffar mina systrar, för att inte tala om resten av släkten!?

Ska bli gött med Släktmiddag den 5:e, dock är det inte hela släkten, men en del i alla fall <3


Nu tänkte jag ta på mig något varmt och ta mig till affären, vet att mina pengar börjar sina, men på onsdag kommer studiebidraget, som jag har längtat!!! Denna månad (december) måste jag verkligen planera mina inköp och vad jag ska äta, då pengar också skall gå till julklappar! Denna månad tycker jag faktiskt att det har gått sådär, jag har varit ganska sparsam men nu börjar maten i frysen ta slut!

Kanske ska passa på att storhandla när Dennis kommer, för då kan vi åka till City Gross och handla, lättare också när man har en bil!

Nej dags att röra på fläsket!






Nygårda Julmust

Attans så gott det är, dock har jag inte druckit det på ett tag nu men man kanske ska köpa sig lite sen!

Sitter här och funderar på vad jag ska göra, kanske lika bra att slå på en film, medans jag slänger i mig frukost, sen blir det till att räkna matte, men inte nu, det är alldeles för tidigt på "morgonen" haha!







Söndag

Idag har det inte blivit mycket till att blogga!

Vaknade upp runt kl 12 tror jag? och tänkte att jag inte behövde stressa eller något för jag hade ju inte samling förens kl 15.45... MEN så var ju inte fallet, utan samlingen var ju faktiskt 14.30 så det var tur att jag kikade in på Facebook då alla skrev att det var match snart haha :P

Satt som reserv idag och visste väl redan innan att jag inte skulle få spela något om ingen typ dog, haha ALLA var så jävla taggade på att spela, kan ju bero på att många spelat i laget som vi mötte.

Riktig rysarmatch med många kontringar, målchanser och utvisningar.

Tjejerna var så duktiga så vi plockade med oss tre pinnar hem med en vinst på 1-4 :)

Efter matchen kände jag att jag fan inte orkade ställa mig att laga middag, blev en tripp ner till mc donalds och nu mår jag illa för att jag är så mätt men glad över att jag slapp få mer disk! haha

Till maten kikade jag på BEE Movie, shit vilken bra film! Faktiskt! Den kanske inte hade sådär jättebra handling men den var helt underbar, önskar att jag kunde få prata med ett bi haha




Bilderna från igår:











FÄRDIG!

Egobilderna är färdiga, dock orkar jag inte göra dom i "bloggstorlek" så det får vänta tills imorgon, nu borde jag sova!!!






Uppdatering av Egobilder

Tycker att det är på tiden jag tar nya bilder, faktiskt, dels för att jag inte har orkat bry mig speciellt mycket om hur jag ser ut. Kan ju bara ta up exemplet när jag var och spelade match i Enviken haha, mitt hår föll ihop som en jag vet inte vad och min "fina" virvel i bakhuvudet visade sig: Jag ser flintis ut. men orkade jag bry mig? Borde väl egentligen skämmas men ah..

Sen så är ju jag besatt av smink, faktiskt, inte för att jag känner att jag MÅSTE vara snyggt sminkad varje dag, men det är helt klart en hobby, rätt så stor.

Sen så blir man ju alltid lite boostad när man har snygga bilder på sig själv, i alla fall blir jag det. Glad och med en gnutta mer självförtroende!

AJA tänkte i alla fall fota lite idag, eller inatt blir det ju för dom flesta.. men ändå!

Temat är nyckelben och leopardnaglar, otippat? haha

OCH NEJ JAG ÄR INTE NAKEN.. suck!







Leotoes!

HAHA! blev så besatt när jag gjorde naglarna att jag var vungen att göra tånaglarna med haha men shit va svårt det var :O när jag gör fingernaglarna kan jag ju sitta typ 1dm ifrån med ansiktet så jag ser vad jag gör, nu var jag ju i knähöjd, såg ju knappt ner på dom små naglarna haha :P men det blev i alla fall helt okej ^^ dock visar man ju inte naglarna så ofta nu på vintern :P

VARNING! För er som inte gillar fötter ;)

















Leonails!

Sitter och fixar med naglarna i brist på annat! och NEJ jag orkade inte se alla Harry Potter filmerna ^^

Tycker att jag verkligen börjar behärska det här med leopardnaglar nu, i alla fall om man jämför med första gången jag gjorde haha ohlord ^^ men tid tar det!

En hand klar, så inte så långt kvar nu! :D







Harry Potter Marathon

Japp precis som rubriken lyder så har jag Harry Potter marathon, blev så inspirerad nu när sista filmens första del har kommit ut på bio. Så idag kommer det inte hända så mycket mer än filmtittandes, rätt skönt faktiskt!

Harry Potter och de Vises Sten
Harry Potter och Hemligheternas Kammare
Harry Potter och Fången från Azkaban
Harry Potter och den Flammande Bägaren
Harry Potter och Fenixordern
Harry Potter och Halvblodsprinsen

Alla dessa filmer ska jag alltså se idag! Så ni lär inte höra så mycket från mig!







Betty Manson

Ett sista inlägg nu innan jag går och lägger mig. (ps. spiderman 3 är bara nahajs!)

Jag tänker på henne ganska mycket faktiskt, hur många timmar vi har spenderat tillsammans, alla resor vi har gjort. När hon troget har följt med mig till staden för att shoppa. När hon är varm och mysig en kall regnig dag. Hur fint hon låter och vilken härlig musik hon spelar.

Men det jag saknar mest är kopplingen mellan henne och mig, en sammaflätning som inte går att beskriva och jag pratar såklart om min lilla bil :D

Längtar tills snön försvinner, då ska jag visa dig min nya hemort!












Boohoo på ett bra sätt!

Hittade nyss en asnice sida med diverse smaskiga kläder och assessoarer :D enligt mig i alla fall! och inte sådär jättedyrt heller... och bäst av allt så är grejorna från england, alltså INGEN TULL!


Check it out!







Duktig Nonna!

puuuh, det där var jobbigt!

Jag har varit duktig nu och städat upp allt i lägenheten plus tagit reda på all disk, så nu är det riktigt fräscht igen. Hur skönt som helst! Dock skulle jag behöva en byrå i hallen, jag har ALLDELES för mycket kläder och för små garderober, får inte plats med allt på ett bra sätt!

Sitter även och funderar på vad jag ska göra ikväll...

Finns inte så mycket att göra faktiskt, kanske kika film? det är väl typ det enda jag kan göra.. Om jag inte vill plugga matte...... på en fredag!?!?!?


sen vill jag bara att det ska bli nästa helg! Dels för att Dennis kommer hit men sen också för att det är första advent! Hur mysigt är inte det? Jag ska sätta upp min julstjärna och min lilla minigran då! myspys <3

Nej nu ska jag försöka ringa Dennis för nu borde han både ha jobbat klart och ätit middag (:






Tandådalen

Jag tycker att det är så mysigt att vissa pister redan är öppna, man blir lite sugen på att dra upp dit och åka. Glida ner för någon skön backe, dra in i skogen ett litet tag, hoppa över dom små guppen. Bara massa mys.

Ellerhur Dennis?

Jag tror att jag blev söndertjatad där ett tag om att åka upp till Sälen, men jag håller med, det är mysigt!


>> Länk till webbkameran <<

 

 

Sen kan jag ju passa på att berätta att vi faktiskt har en stuga där uppe i Sälen, mitt emot tandådalen, (inte stora tandådalen) som vi hyr utunder vinterhalvåret, så om det är någon som vill hyra så? höhöhö

Nej men skämt och sido, det är en väldigt mysig stuga med 10 bäddar och nära till skidbacken.

Mer information och bilder HÄR!

 

Pappa fick vara med på bild ^^

 

Utsikt över backarna mitt emot stugan!







Karamellkungen

Tänk att det är så gott med godis när man sitter hemma och inte har en enda liten godisbit i närheten, men sen då? Sen när man har orkat sig iväg till affären och köpt godis och annat gott. Då vill man helt plötsligt inte ha? Är det så att det i tankarna och minnet mycket godare än vad man egentligen tycker att det är?

Nej hade fukt inte varit så jävulens dyrt hade jag nog ätit mängder av fruktfat varje helg istället, mango, apelsin, vindruvor, äpplen, päron, melon och persikor. Ja det var några, men det finns ju massa mer spännande som jag knappt kan stava till. Men mest av allt Mango <3

Nej jag funderar på att sova, även om jag är ledig imorgon, för jag är SÅ TRÖTT!



GODNATT (:






Underhåll av Lägenhet

Under 2011 ska jag få min lägenhet rustad med tapetsering och målning av tak och väggar. Har letat runt lite på Gavlegårdarnas hemsida och kommit fram till att det är dessa tapeter jag har att välja på:


ECO DECORAMA:


BORÅSTAPETER:


Dom två tapeterna inom ramarna skulle jag kunna tänka mig att ha, den mörka som fondvägg bakom sängen och den ljusa i resten av lägenheten, om den är åt det grå/vita hållet och INTE är gulaktig! Enligt hemsidan står det att det kommer kosta 300kr för en fondvägg men vet inte om det ingår när jag faktiskt ska få det andra gratis. Då priserna nog finns där för dom som vill rusta utan att dem står på tur.

Tyckte väl inte att det var sådär jättekul tapeter att välja på men dom där två verkade lite intressanta!

Nu ska jag dricka oboy, för jag har köpt mjölk idag :D haha






Puvtawthispläthar mhed bajkon

Då har man ätit middag idag igen då. Denna dagen blev det potatisplättar med bacon och lingonsylt, jättegott! Dock blev jag väldigt väldigt VÄLDIGT mätt, usch så mätt jag blev, jag får vänta lite med efterätten, GODIS! ;) haha

Jag käkade hela 6st potatisplättar och ett paket bacon, som jag stekte knapriga! nomnom!







Jag avskyr att städa..

... i alla fall när man MÅSTE!

Det kan vara kul att plocka lite då och då, men när man "råkar" riva hela lägenheten för att man får en bra kreativ idé (för typ 2 dagar sen) och sen efteråt inte orkat städa och plocka tillbaka allt, så byggs det bara på för varje dag som går. Alltså ser det helt förjävligt ut just nu!

Så jag MÅSTE STÄDA... bläääääää på det..

Ska nog dra till affären sen och köpa lite tröstgodis, jag menar, min helg börjar ju idag ;)







Dagens Ylva Citat

" Jag vill inte att Markus ska komma hem och äta upp mitt godis, jag vill ha allt för mig själv! "

 

Ylva Westerblom, 20, Trollhättan






Julklappar!

Gud va svårt det ska vara att komma på julklappar till folk då, jag är helt klar med EN bara, sen har jag två på G, men det är ju massvis kvar!

Svårast blir att komma på till den där karln man har, eftersom jag aldrig har haft en bror eller något så blir det ju extra svårt. Visst jag har köpt till killar förut men jag har ALLTID tyckt att det har varit svårt. usch och fy och blä, räcker det inte med mig i julklapp!? haha, nej nu ska jag göra vettigare saker än att sitta här!


Haha så söt :D :D :D






Saijtam Jewellery

Alltså jag är helt frälst i dessa smycken, speciellt dom i stål, och bäst av allt, det är ju billigt, fast jag har ändå inte råd, haha! Men om jag hade haft mer pengar hade jag verkligen haft mer av dessa smycken. Har ett av dom men det finns inte kvar i sortimentet längre:


Varje gång jag kikar in på deras hemsida blir jag helt frälst, vill ha vill ha vill ha VILL HA!

och jag som skulle kika julklappar till andra, haha då kommer jag plötsligen på mig själv att kika saker till mig, så tokigt det kan bli :D



Några av alla favoriter.. nomnomnomnomnom <3







Frustration

Det är så många grejor jag är frustrerad över just nu... vill bara deppa ihop och sitta och titta tv hela dagarna, skönt att min helg börjar imorgon, behöver verkligen det, ska bara pyssla om mig själv, MYCKET!

Jag är bland annat frustrerad över att min träningsnärvaro är så låg, och det är ju inte för att jag är dålig på att gå på träningarna. Utan för att jag började träna med laget sent och jag vet ju att tränar man inte så får man inte spela, men jag vill vill VILL ju! :(

Sen gick träningen asdåligt idag, dels för snacket innan och att det faktiskt är grymt dålig stämning i laget just nu, what's up med det? Jag orkar inte kommentera det ens för jag känner att jag har ingenting med det att göra, men det kanske bara är jag som känner så, jag kanske har ALLT med det att göra.. beror ju kanske på vem man frågar, som vanligt.

Sen är jag så frustrerad över en massa saker i skolan, det är liksom inte kul just nu. Visst, allt är inte kul här i livet, men jag menar, äsch jag vet inte.. just nu är allt bara blääääääääÄÄÄÄÄÄäääääÄÄ.

En till grej som jag är frustrerad över är att mina pengar tar slut så fort, jag vet att jag inte har mycket att leva för, men det borde ju i alla fall räcka i en månad, eller?











Hurry Curry igen!

Shit va tiden går fort, och jag har inte ens roligt ^^

Dags att sticka till träningen! see yah!






Nalle in action!

Hade en massa ideér nu om att göra ett stopmotion-julkort med min julnalle, jag vet precis hur jag vill ha det och eftersom jag är ledig på fredag så varför inte försöka hitta på något då :D om jag inte bokar in något möte med min nya filmgrupp, det visar sig!

Inte för att denna bilden kanske ser så spännande ut, jag lär ha en annan bakgrund och sen så lär jag verkligen tänka igenom vad som ska hända i julkortet, för jag testade lite nu och det är ganska lätt att nallen glider fel osv, då är det bara att göra om och göra bättre! =)







Are you with me?

Hemma efter en långdag i skolan, eller ja, för mig i alla fall! Började med föreläsning i datorgrafik sen blev det att visa upp kortfilmen. Mycket intressanta filmer hade kommit in!

Efter det så blev det lite delningar av folket, eftersom grupperna var WAY för stora, jag valde att bli omplacerad då jag gillar att jobba med nya människor och inte bli enformig :) får väl se hur det går, och nu har vi längre tid på oss med. Ska inte vara klar förens om 3 veckor, eller vi ska tänka oss 2 veckor, då läraren inte riktigt visste om det skulle bli kort om tid till det andra projektet vi ska göra sen!

Detta projekt skall bestå av en film där det någonstans i filmen helt och hållet byter perspektiv som t.ex. ett bankrån, först får man följa dom som utför kuppen sen får man följa antingen polisens arbete eller säkerhets personalen och kameraövervakningen. Så blir till att brainstorma lite i skolan imorgon..



Just nu håller jag på och lagar något jag aldrig lagat förr, dock vet jag att jag tycker att det är gott ^^ nämligen rimmad oxbringa! Får väl se hur det blir, en jag hoppas på att jag ska bli mätt och belåten när det är klart. Har tyvärr ingen kålrot så jag får nöja mig med potatismos istället för rotmos..








Kortfilmen äro färdig!

Nikki var duktig och satt uppe LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE igårkväll/natt/morgon, beror ju på vem man frågar, men nu är den i alla fall klar!

30 sekunder, musikvideo, fjortisar, galen pappa, asså shiiit!



Har ännu inte hört hur det låter pga att jag faktiskt sitter på lektion just nu... fniss!






Sömnig!

Fy satan va trött jag är, kroppen bara skriker om att få lägga sig igen men nu är det dags att dratill skolan, eller jag tar bussen som går 10.25, så lite tid har jag kvar i lägeheten, sisådär 5 minuter haha ^^

Lång dag ida, går nämligen till 16.00..



Nu ska jag dricka upp min Oboy, nomnom!







Finally Home!

ÄNTLIGEN hemma, efter ja, många timmar i skolan. Men förhoppningsvis blir den färdiga videon riktigt fierce ^^ dock är den inte klar än men Nikki skulle fixa det sista nu ikväll!

Inlämningen är ju imorgon så!

På väg till skolan nu idag så hade jag ju min kamera och det var tur att jag stötte på Therese (tror jag hon stavar) för annars hade jag aldrig tänkt tanken på att plocka upp kameran och fota. Vilket härligt vinterväder, synd att det inte blev så många bilder, eller ja, jag tänker bara lägga upp en här på bloggen, i alla fall för denna gången;



Det snöar inte utan det är snö som faller så fint från träden, helt sagolikt! Måste då säga det att Bolougne skogen är nog av det finaste jag sett när det gäller "stadsparker" dock otroligt obehaglig att gå igenom själv sena kvällar, usch!

Nej, nu blir det väl att sitta och kika lite tv tror jag innan John Blund kommer och hälsar på, ny dag imorgon!



Puss på Dennis :D <3






Still in School!

Idag har vi ju filmat klipp till våran kortfilm, dock så gick det inte att lägga över filmerna till datorerna i skolan. Så lilla jag fick skynda mig hem och föra över bilderna på min externa hårddisk då det inte gick att skicka filerna via mail.. suck!

Så nu sitter jag här i skolan igen och vi kommer nog sitta här ett tag för att vi har MASSVIS att göra!

Men förhoppningsvis kommer det bli kanoners..

Jag menar; musikvideo, fjortisar och auto tune, plus galen "pappa" med stor slägga.. haha vi får väl se om NI också kan få ta del av denna film senare.. jag menar asssåååååå shiiiiiiiiiiiit ;)







Hurry Curry

Matlådan är fixad och disken är diskad, det enda som behövs göras iordning nu är mig själv. Bussen går ca 12.25 och tills dess lär jag väl hinna, jag menar, hur lång tid kan det ta att välja kläder och smeta på sig ett ansikte.. just jag är ju tjej, suck! så HURRY CURRY



Får väl hoppas på att vi får ihop en kortfilm idag, för den ska ju faktiskt vara inlämnad imorgon.
Vi har en regel när det gäller filmen som vi MÅSTE följa.... den får bara vara 30 sekunder lång!









Godmorgon Vinterlandskap!

Idag blev jag faktiskt glad när jag vaknade då jag upptäckte att det är rätt så mycket snö ute och SOL, mysigare väder får man leta efter på vintern.. fast jag skulle vilja ha ännu mera snö! :)

Dags att göra matlåda för dagen och sedan fixa på sig kläder och ett ansikte.







Måndagskväller

NU har jag varit duktig, eller ja, jag har diskat! Så nu kommer det kännas bra att vakna imorgonbitti när det är nydiskat och klart!

Kände att jag var tvungen att göra det efter träningen, även om jag har skjutit upp det ett tag nu (A), slutade nämligen träna kl 21.30 ^^ och vilken träning :O oj oj oj, har nog aldrig varit med om så mycket drama, stackars lilla mig som blev lite rädd där ett tag haha :P nej drama och Jonna passar inte bra ihop alls, vilken tur att jag är som jag är och inte jagar upp mig så mycket på sådant.
Hoppas på en bättre stämning på onsdagsträningen!

Idag har det snöat sådär mysigt som man vill att det ska göra på Julafton, dock har det varit blött där snön landat så slask och blask.. Ville både fota och filma snön som singlade ner men det är synd att det är mörkt redan vid kl.16 :/



Imorgon kommer det bli en rätt nice dag, även om jag måste dra iväg till skolan. Men det känns mer som en fritidssyssa än plugg! plus att jag inte behöver vara där förens kl 13. SKÖNT!

Nu ska jag dricka min dagliga mugg med Oboy, nomnom!








Latis Potatisen Jonna

Jag orkade inte, jag orkade verkligen inte!


Så till middag blev det, yoghurt med Kellogs Frosties, ett Granny Smith äpple och två rostade mackor med skinka och ost på ^^ haha

Känner på mig att jag kommer få dåligt samvete av disken när jag kommer hem från träningen, blir väl att vara uppe sent ikväll igen och diska/städa lite! Behöver inte vakna förens sent imorgon, ska inte vara i skolan förens kl.13 så det är rätt skönt!

Nu ska jag titta lite tv sen byta om för träning!






Matdax!

Klockan är nu nästan 17 och i mitt huvud betyder det mat.. dock har jag ett problem, båda kastrullerna och stekpannan står i disken.. suck!

Men det är inte nog med det, det står massa annat där med, usch, jag vill verkligen inte diska. Känns som om det är det enda jag gör hela dagarna och det verkar aldrig ta slut! Jag kan förstå varför många äter snabbmat, det är både snabbt, gott, tillgängligt och bäst av allt, man behöver inte diska efteråt.... men men

Känner att jag verkligen måste äta något bra idag med, för ikväll är det träning, finns inget värre att motionera när man känner sig helt flottig efter snabbmat, i alla fall enligt mig.

Kanske skulle ta o käka lite tonfisk, har faktiskt nästan börjat lärt mig att tycka om den där budgetvarianten som smakade så illa i början, bra där Jonna, värsta som skulle kunna hända nu är att jag får sådan där fin tonfisk någon annan stans, då kanske jag halkar ner i mitt tonfiskdike igen och kontot sinar ^^

NEJ nu ska jag diska..






ÄNTLIGEN!!

Nu är den nya designen fixad och som ni ser så är den lite mer vänsterstyrd dels för att det är jobbigt att centrera allt jämt plus att det är lättare att läsa en text som ligger som den ska!