I Like

Det är grymt skönt väder ute, om man ändå hade sommarlov och kunde spendera veckor utomhus <3







Sälen Påsken 2011

Jag som hade lovat mig själv att ta massvis med bilder, jag höll det, första dagen ^^ Nåväl det fanns ju inte sådär jättemycket att fota eftersom det knappt fanns någon snö..

Som ni ser på bilden här nedanför så fanns det inte sådär värst mycket snö, toppen på berget är lite brunt :P



Tog även ett foto på det söta lilla "huset" som står bakom vårat hus, där kan man hitta allt ifrån antika skidor/pjäxor till doften av gammalt och ved ^^



Och en liten samling bilder innifrån storstugan :)










Som sedan får följas av lite diverse bilder!











NYA BRÄDAN vs gamla, tänk att jag tror nästan att jag blev lite bättre när jag åkte på den nya x) alltså en ny bräda av märket Rossignol, den gamla var en "Falu-Rågrut" ^^



Och sist men inte minst, NEJ DENNIS ÄR INTE BRUN :D



Shit va torra fingrar han hade förresten :O aja nu är det slut på bilder x)






I'm home!

Tänkte bara berätta att jag har kommit hem, borta bra men hemma bäst!

Det kommer säkert ploppa upp lite bilder här sen.. imorgon är det BARA plugg som gäller, wish me luck! (:






See You Later!

Bloggen kommer bli rätt död nu i en vecka. FÖR JAG ÅKER TILL SÄLEN :D Woohooooo :D








I'm Dead!

Det är helt sinnessjukt så trött jag är just nu. När man inte är van att gå upp tidigt är det verkligen en pina att göra det... Men det är kanske bra att ha lite rena kläder tills man åker bort :P

Tvättid idag 07.00 - 09.00 alltså... suck!


Drar ju nämligen till Sälen på fredag och stannar där en vecka. Ska bli skönt att få byta miljö samt träffa familjen och Dennis :) och jag kommer väl gå lite på rehab också, har ju inget internet där uppe ;)

Nej nu ska jag diska för att sedan gå och byta mellan tvättmaskin och torktumlare/torkskåp..

Bajbaj






Vårsol

Bettan står och värmer sig lite i vårsolen, skall snart ut jag med, en liten tripp till affären för att posta paket och även köpa kokos :) Idag kommer Madde hit och underhåller mig med Xbox och photoshoot ;) Eller det beror ju på om hon överlever när jag ska plocka hennes ögonbryn haha ^^ we'll see!







Egooobooost!

Yes då var det dags för ännu en liten photoshoot med mig själv, och som vanligt blev jag nöjd med EN bild :D så här kommer den, och ja jag gillar att se tjurig ut ;D







Filmtips!

Såg nyss rullen The Mechanic, riktigt bra actionfilm faktiskt! Men inte så konstigt när man ser vem som har huvudrollen (Jason Statham), den människan är helt otrolig!









Lugn Lördag

Blir en riktigt lugn lördag för mig, bara slappa och fixa iordning med saker och ting.

Igår blev det mat och film hemma hos M&M, myspys förutom när jag skulle gå till bussen då jag trodde att jag antingen skulle flyga iväg eller bli påhoppad av någon läskig typ. Men det gick ju bra!

Vi såg filmen Donnie Darko som är rätt mentalt krävande haha en det gick ju också bra ^^




Idag har jag städat hela lägenheten, dammsugit och torkat golven. Känns riktigt fräsht faktiskt! :)

Om EN vecka är vi påväg upp till Sälen, UNDERBART! Ska bli skönt att komma bort ett tag även om jag måste plugga lite när jag är där så får jag ändå byta miljö och umgås med familjen och Dennis. I like!

Skall snart rulla en massa köttbullar, till middag och för infrysning. Gjorde en liten annorlunda "köttbullssmet" så får vä se hur dom smakar..






Nya färgen...

... kanske inte kommer fram om man inte trycker på [F5] !!!







Tänk att man...

...kan må så bra av så lite!

Fick hem mitt hår idag, blev färg #2 Brunsvart från Taj Mahal och till mitt egna hår blev det färg 570 Äkta Kastanj/Mellanbrun från Natural & Easy ! Riktigt bra passar dom ihop, tycker jag i alla fall!

Jag känner mig som stålmannen nu när jag har långt hår, även om det inte är mitt eget. Kan liksom redan känna mig lite söt som jag aldrig kunde i mitt korta hår. Kändes som om alla andra man såg med långt hår vart så himlans mycket sötare/finare än mig själv så jag blev ganska deprimerad faktiskt. Men nu är jag hur glad som helst, nu ska bara mitt egna hår få bli lite (mycket) längre så blir det kanon!!



Nu måste jag nog gå och lägga mig! Imorgon är det skola 09.15 igen -.- suck va jobbigt va ;)

Skall skriva ihop mitt schema till mamma o pappa sen också så dom vet när dom kan ringa och terrorisera mig :D NATTI!







Lite ändringar

Fick idag för mig att ändra bloggens utseende, dock inte så mycket själva designen men jag tyckte att den gamla färgen är för kall för att användas just nu eftersom det börjar nalkas vår :D :D :D







Nu är det dags!!!!!

För mig att skriva det där inlägget jag pratade om förut, jag har lyckats bli kompis med i alla fall en del av bilderna som skall läggas upp så lite får ni väl se..

Men först börjar jag med att berätta om vad jag har sysslat med den senaste tiden!

Först har jag pluggat ihjäl mig (nästan!) för Animationen till skolan som ändå inte alls blev någe bra för att jag i sista sekunden bestämde mig för att göra om hela sk*ten. Blev så himla less på allt så jag började faktiskt fundera ifall jag ens valt rätt inriktning i mitt liv.

Men klart jag har, finns väl ingen värre datanörd än mig!?!?  eller jo det finns det ju men jag är ganska nörd jag också.

Sen gjorde jag ett monterupplägg på Tradera.. hela 27 objekt lades upp, mestadels byxor:

 

Sen skrev jag ju också att det stod någonting utanför min lägenhet cirkus 50m bort, och det är ju min älskade Betty Manson (bilen!) Känns riktigt bra att få åka runt i henna lite ibland, även om soppa är dyrt! Men hon hjälper min ekonomiskt då det blir lättare att åka och storhandla! :)

 

NU blir det dags för prat om Moster Ingalills 60års Fest!

Den 26:e Mars var det alltså dags att fira min moster som fyllde år. Det började med att vi alla (Moster, Kusin x2, Mamma, Pappa, Syster x2, Systers Man, Faster, Farmor, Mor, Far och Jag) på Resturangen Jay Fu som ligger på övervåningen i Saluhallen längst mot ån i Uppsala.

 

Hade aldrig varit där förut och tyckte att det skulle bli extremt spännande vilket det också blev!

 

Jag har ALDRIG smakat sådan otroligt god mat förut, det bara smälte i munnen, riktigt konstiga smak-kombinationer som fungerade så sjukt bra tillsammans! Häftigt var det!

 

Jag orkar nog inte berätta vad allt var men det kommer komma upp bilder på vi som var där och maten, jag orkar heller inte berätta hela kvällen förutom att den fortsatte på en bar och sedan en nekning vid krogen och bussen hem (för min del i alla fall!) Riktig kanondag blev det och jag hoppas att moster blev väldigt nöjd med sin födelsedag! :D

 

NU BLIR DET BILDREGN!