Ingen bra dag..

Usch jag vet jag har varit dålig på att uppdatera... man kan ju nästan tro att jag har grävt ner mig någonstans, och det har jag nästan.

Jag har varit så otroligt trött dom senaste dagarna, och less på det mesta, datorn vill jag knappt veta av om den inte är kopplad till tvn med en bra film...

Inatt har det varit ett helvete, jag har kokat av värme och suttit vid toaletten och bett om att få spy, men ingenting har hänt. Jag har legat i sängen och drömt om hur underbart det är att inte ha ont någonstans, inte må dåligt, utan bara svävat runt som man brukar göra en vanlig dag utan att man tänker på det.


Idag har jag mått bättre, dock tror jag att jag har feber. Jag är varm, svettig, trött, mår LITE illa men framförallt bara less på allt.

Min lägenhet bara rasar ihop, jag orkar inte ta hand om den, inte just nu..

Skola blev det heller ingen idag, det hade jag aldrig orkat med.. lär heller inte bli att träffa Carro imorgon om jag inte helt plötsligt blir väldigt pigg.


Jag tog en dusch tidigare, obehagligt. Antingen var vattnet för varmt eller för kallt. Det var jobbigt att stå upp och vattenångan var jobbig att andas.


Jag har varit ledsen idag också, ju mer tid man spenderar i sängen och inte gör någonting, ju mer kan man tänka. Tänka på alla möjliga konstiga saker. Tänka på dom som är långt borta, på dom som aldrig kommer tillbaka. Ensamhet...

Nu ska jag släpa mig ner till mitt postfack och se om jag har fått något roligt, och hoppas att jag orkar upp för trappan igen... blä på en dag som denna.






tjugoett

är precis vad jag fyller idag, vilket inte alls känns nå mer annorlunda än igår, men nu händer det väl inte så mycket mer när det gäller födelsedagar än 30-, 40-, 50-års kriserna och sedan pensionen för att sen se hur gammal man lyckas bli? haha va hemskt det låter ! ^^

Men en bra födelsedag i vart fall! Först säga hejdå till Dennis, kanske inte sådär jätteskoj, men sen bar det iväg till match, som vi vann, och sen födelsedagsfika och presentöppning hemma hos mig och mina 22kvm!

Detta var mina gäster och alla är lika normala som mig! :D


Så grattis på mig igen, nu ska jag plugga -.-






Sovdags? hmmm..

Borde kanske försöka sova så jag kan vända tillbaka mitt dygn någongång, men det känns som om jag borde göra så många saker innan jag somnar!! Vi får väl se.. nyss hade jag i alla fall lite egotime..

Låt mig presentera.. *trumvirvel*  LIKET JONNA! xD







Hey you!


Igår eller ah inatt såg jag på film, riktigt mysigt faktiskt, inte ofta jag tar det lugnt när jag är hemma i min lägenhet, alltid en massa saker jag ska få för mig att göra samtidigt :P

Så det blev filmen The Sorcerers Apprentice, en riktigt bra film tycker jag faktiskt, dock hade dom kunnat haft en annan skådespelare som spelade mot Nicolas Cage.. men men filmen var bra ändå! :)



Idag har jag suttit framför datorn och gjort en massa saker, sen har jag varit på träning, såg verkligen fram emot att träna, sen när jag kom dit så typ dog jag innan träningen ens började men men...

Det första jag gjorde på träningen var att göra illa handen igen.. att jag aldrig lär mig!? Borde väl förstå att jag ska mjukstarta handen istället för att dra iväg värsta skottet det första jag gör.. aja det blir väl bra snart!

Nu ska jag kika runt lite mer på nätet och sedan sova, imorgon är det skola!






A little late!

Ja här kommer då det extremt sega blogginlägget om vad jag gjorde i helgen..


Jag spenderade då typ hela min helg hemma hos Madde och hennes bihang Marcus. Vi spenderade hela lördagen med att kolla på skräckfilm så jag vågade inte gå hem utan var tvungen att sova där natten till söndagen, men det gjorde inte mig någonting för deras soffa var skönt! ^^



Vi började med att se Mirrors, som jag trodde skulle vara mycket läskigare än vad den var, så nej lite besviken blev jag allt!!



Sen kollade vi på One Missed Call... herregud! skulle jag aldrig våga ta av mig filten igen!? Uscha va läskigt!



Efter den filmen var vi ju tvugna att se One Missed Call 2 också, den var också väldigt läskig, men det var längre uppehåll med "lugna" scener än vad det var i den första, så man kunde lugna ner sig lite!



Sen såg vi även Paranormal Activity 2 som var så grymt mycket äckligare än första filmen, jag kunde INTE sova direkt den kvällen just på grund utav den filmen. USCH USCH USCH!



Klockan började närma sig 04.30 och vi började kolla på The Ring men vi orkade inte kolla klart på den så vi gick väl och lade oss någongång runt kl.05





Dagen efter kollade vi först på en film som jag inte kommer ihåg namnet på men den var gjord med stopmotion och animation, väldigt bra gjord film. Bra handling också, får ta o lägga upp trailern när jag fått reda på vad den heter av Madde. :)

Efter det pluggade vi lite, sen drog vi till Willys för att laga ingredienserna till middagen som jag skulle stå för, nervös som vanligt då det aldrig blir rätt när jag lagar till andra men men!
Tror att det blev helt okej, dock käkade jag samma mat igår som jag hade gjort åt mig själv som smakade mycket bättre.. man kan ju inte lyckas jämt ^^ haha

Sen började vi kolla på Big Fish men jag beslutade att jag var tvungen att åka hem till lägenheten så vi hann inte se klart den, får bli någon annan gång!!








Idag har jag varit ledig så jag har pluggat och slappat, rätt skönt faktiskt! Har blivit klar med animeringen som skall vara klar på torsdag, hoppas att jag har gjort den tillräckligt bra!

Nu ska jag diska -.-






Xbox...

Idag har det varit en lugn dag, ingen skola, så det var rätt skönt.

Vaknade runt kl 10.30 - 11.00 och började morgonen lugnt och stilla, längesen jag inte stressade faktiskt. Käkade frukost; Oboy, ett halvt päron (orkade inte mer) och typ 3 godisbitar ^^ haha man måste ju unna sig ibland! :D



Madde kom till mig (våldgästade som det heter med ett finare ord) när klockan var typ 14.15 kanske, och hon hade med sig sin pojkväns Xbox.. SCORE! :D

Så vi spelade först SSX (Snowboard- och skidspel), det gick hur dåligt som helst för mig.. tror att det var något fel på min gubbe, för även om jag gjorde så som madde gjorde med kontrollen så ville min gubbe bara vara dum.

Sen spelade vi Burnout, ett riktigt kul bilspel, där man (i dom tävlingarna vi körde) orsaka så stor trafikolycka som möjligt. Tänkt att det ska vara så svårt att köra in i saker när man får... så vi båda failade ganska mycket i det spelet, även om vi någon gång fick in en fullträff!

Det var sedan dags för mig att börja göra maten, potatisbullar med bacon, lingonsylt och diverse kaninmat (sallad och gurka). Medans Madde spelade Project Zero, riktigt äckligt spel faktiskt! Filmade henne som jag ska överföra sedan så ni får se haha!

Jag skulle ALDRIG spela det spelet när jag är helt själv. Då skulle jag få panikångest och lägga mig under täcket och gråta tror jag :P

Jag lyckades också misslyckas så förnedrande hårt så Madde skrattade så hon fick ont i magen.. Vem träffar INTE en papperskorg med ett ägg när man står typ 20cm ifrån.. JO JONNA! Hej ägg på hela golvet och kanten inne i skåpet -.- nåja Madde får i alla fall leva längre :P



Efter att Madde åkt hem var det dags för mig att göra mig iordning för innebandyträning, en träning som gick förvånandsvärt bra faktiskt, förutom när jag skulle passa Lina i laget, tror inte att jag fick iväg en enda boll rätt.. så pinsamt!

Matchen i helgen flyttas förhoppningsvis till Söndagen
då vi saknar så grymt mycket folk för att ens kunna genomföra en match på lördagen.. får väl se hur det blir med det..

Och höjdpunkten på träningen blev kladdkaksmuffisen som åts efteråt. då en i laget fyllde år! ^^ Nu får jag lite press på mig att fixa någonting tills nästa söndag för då fyller jag år och då är det match :O får väl kavla upp ärmarna och arbeta fram något ^^

Ps. Muffisen var JÄTTEGOD så tack Therese :D






Helgen som gått...

Fredag:

Dagen började med att jag vaknade väldigt sent, men gjorde väl ingenting för jag hade ingen lektion. Jag började med att städa hela lägenheten, diskade all disk och gick iväg och slängde soporna.

Jag gick även och köpte dagens middag, eller ja, ingredienserna till den för jag lagade maten själv!

Det blev Torsk i foliepaket med purjolök, tomat, citron, potatis, anjovis, dill, persilja, morot, olivolja och en smörklick! Väldigt lätt och gott!

 

Sedan åkte jag ner på stan och köpte fint papper, fint kuvert och en ros. För Dennis skulle ju komma till mig! Jag har känt mig något otroligt kär de senaste dagarna. Det enda jag kan tänka på och har i mitt huvud just nu är Dennis. Är så otroligt glad över att jag har honom och det var väl mest därför jag ville skriva det där brevet och ge honom rosen..

Lördag:

Jag mådde otroligt dåligt den morgonen, inte fysiskt utan psykiskt. JAG hade gjort så vi vaknade sent, eftersom jag vägrade gå upp kl 9 eftersom jag var helt död!
Inte kul att sova bort så mycket av dagen när man har så lite tid att spendera tillsammans menmen!

Vi käkade frukost, scrambled eggs och bacon, mycket gott! Sen drog vi ner till stan!

Det blev lite shopping, jag köpte 3st trosor, sen hade jag med mig ett presentkort på Carlings som var nästan 1 år gammalt så det skulle gå ut snart. Blev en skjorta där, har alltid velat ha en långärmat skjorta så det var ju perfekt! Plus att det var 50% rabatt på den = NICE!

Vi käkade lunch sen på Coffee Lounge som ligger inne på flanör här i Gävle. Väldigt mysigt ställe med god lunch! Madde i klassen som presenterade mig till det stället så nu är jag väl fast!

Blev en räksallad med bulgur, och seriöst HUR GOTT ÄR INTE BULGUR!? Trodde förut att det skulle smaka som quinoa som jag inte gillar men riktigt gott är det!

Gjorde en censur på tjejen eftersom det är inredningen jag vill visa ^^

Dennis satt och fipplade med sin nya mobil, eftersom han också ville fota ^^

 

Efter våran visit på staden åkte vi till City Gross så nu klarar jag mig lätt hela februari när det gäller grovmat, mjölk och sådant där tar slut förvånandsvärt fort slut i mi kyl, förstår inte alls! ;)

Vi kikade även på 2 filmer på lördagen, först en film som jag köpte på cdon.com för endast 9kr + frakt! Nice Price tycker jag! Sen såg vi en film som Dennis hade fått lånat från sin bror, men vi börjar med min awsome film:

The Boondock Saints II: All Saints Day

Eftersom jag gillar ettan så mycket så var det en självklarhet att fixa hem denna till det där kanonpriset oc visst var den bra, men inte lika bra som ettan, men så brukar det väl vara..



Den andra filmen vi såg var lite för brutal för mig eftersom jag inte gillar slagsmål eller tortyr, krig klarar jag av men inte sådana här råa saker och då pratar jag om:

UNTHINKABLE

Det var väl ganska okej handling i filmen även om jag inte riktigt förstod poängen, eller jo, eller jag vet inte.. men inte min typ av film..

Dock visas ingenting av det brutala i trailern, men jag kan ju säga så att han slipper måla naglarna i framtiden... USCH!



Till middag sedan gjorde vi hemmagjord pizza, det var riktigt gott, dock skulle vissa köttbitar behövt lite mer krydda men men det kan ju inte alltid bli perfekt ;) eller?

Jag gjorde även revbenspjäll där på kvällen eftersom dom säljer det så billigt (39kr/kg). Dennis hade inte ätit dom förut (vi är galna i dom i våran familj) och han vart nog glatt överraskad över hur gott det var.

Kvällen slutade med att Dennis däckade i sängen och jag låg kvar och kollade på någon film på tv tills klockan var SENT!

Söndag:

Söndagar är aldrig roliga, för det betyder att jag endast har ett fåtal timmar kvar att spendera med Dennis innan han ska åka hem och det dröjer minst 2 veckor tills jag träffar honom igen.

Vi kollade på Paranormal Activitys och gömde oss under täcket, obehaglig film, tror främst att jag tyckte det eftersom jag inte hade så höga förhoppningar, många säger att den är skitdålig men jag tror att man har höjt ribban så högt pga all reklam som var om den etc. etc.

Sen dröjde det till kl 21 innan Dennis åkte hem, det var skönt att han inte åkte hem så tidigt, men det hade sina förklaringar, som jag inte behöver berätta för hela världen.


Tror inte att folk inser hur jobbigt det är att bo såhär långt bort från varandra (förutom dom som själva gör det), ingen av oss bör flytta, jag har skola, han har fått ett bra jobb. Vi får helt enkelt vänta på våran tur att få vara med varandra, men under tiden får vi helt enkelt ta vara på de få timmarna vi har med varandra. <3