This is the end...

.. eller ah inte riktigt då. Men detta är sista inlägget på denna bloggen!
Jag har startat en ny blogg bara för att rensa upp lite och påbörja någonting nytt!
Klicka på namnet för att komma till nya bloggen!!eller för er som hellre skriver: Yureawen.blogg.se


Hoppas vi ses där! :D


SF BIO!!

Ikväll blir det BIO! Jag, Dennis och hans bror Björn skall gå och se sista Pirates of The Caribbean filmen på 3D, hoppas dom har lyckats att få till 3D:n i denna filmen då vissa jag sett har failat totalt, då blir man bara illamående av att allt är suddigt.

Idag har vi först varit och fikat på Konditori Briljanten, sedan drog vi ner till stan, jag hittade ett par jeans till mig som var på REA 50%.. 199;- vilket jag tyckte var bra! Sen nu har vi käkat lunch/middag och ska väl slappa tills vi drar till bion (21.00).

I början är det ett litet intro, sen böjar trailern.

Tiden går långsamt!

Gud va jag tycker att tiden går långsamt just nu, men det är ju bara för att jag sitter och väntar på någonting. Väntar på att få flytta ner hit och göra iordning allt... Sitter hela tiden och kollar på inredning, kollar alltid mot fönstret på längeheten där vi ska bo när vi åker förbi, sitter och tänker på mitt sommarjobb som städare och hoppas att jag får mycket att göra så jag får bra med lön och att tiden går fort.

Idag har jag suttit och kikat på detaljer till inredningen. Vi kommer att inreda i Svart, Vitt, Grått, Metall, Sten och sedan någon signaturfärg...

Här har jag hittat lite inspiration till basen...September it is...