Någonting viktigt..

Det blir inte det där långa inlägget på ett tag, jag har blivit irriterad och arg på vissa bilder som jag tänkte lägga upp bara för att dom inte är så bra som jag hade väntat mig att dom skulle vara.

Men jag har någonting viktigt att säga. Jag sitter och tittar på ett program på tv som för tillfället visar en familj som aldrig visar kärlek eller ger varandra beröm och det märks verkligen på personerna i familjen hur jobbigt dom tycker att det är att göra det.

Så nu ska ni få höra:




Pappa, du är en helt fantastisk pappa som inte alls är så hård som du kanske kan verka. Du är hur omtänksam som helst och vet verkligen när man behöver dig vid sin sida.

Mamma, jag hade aldrig kunnat önskat mig en bättre mamma än dig. Du förstår även om man inte säger någonting, och ingenting tröstar så bra som dina kramar.

Linn, jag tror inte att det finns någon mer omtänksam eller givmild person än dig. Det jag beundra mest med dig att du trots motgångar som du fått i ditt liv orkat kämpa emot och se allt det positiva här i livet.

Petra, du har alltid varit en förebild för mig. Hela min uppväxt, eller i alla fall tonåren och uppåt har jag vågat prata och frågat dig om saker jag inte ens vågat frågat eller pratat med mamma om.

Ni betyder för mig, och jag hoppas att ni vet det.








Ja, jag ska!

Skriva ett jättelångt inlägg snart som kommer att handla om en mängd olika saker, som till exempel:

* Mosters 60års fest på Jay Fu som senare ledde till Williams
* Mitt monsterupplägg på Tradera
* Vad jag faktiskt gör om dagarna då jag knappt har tid att blogga
* Vad som står utanför min lägenhet bara cirkus 50m bort

Samt en massa bilder från Mosters fest... men ni får vänta ett litet tag till.
Kanske till och med tills imorgon.

Nu ska jag laga mat. Blodpudding it is!
Bra att äta järnrik mat som flicka ibland, gott är det ju också!






Ny Hårfärg

I fredags eller om det var lördags skaffade jag ny hårfärg, största anledningen till det är att jag inte vill ha den uppmärksamheten man får när man har rött hår. För det får man..

Det är ALLTID någon som glor vart man än är. Sjukt irriterande, speciellt när självförtroendet för tillfället inte är på topp!

Fick tillbaka lite av den då jag färgade håret. Men det är mycket som återstår, men jag ska jobba på det!

Här kommer en bild från idag där man ser min nya hårfärg, dock tycker jag att den ser rödare ut irl. Gillar inte bilden heller, men det var väl den enda man såg någelunda ut och inte har halvstängda ögon pga blixten!

 

Nu snart skall jag väl sova, blir att gå upp imorgon och promenera/jogga lite på promenadbandet innan skolan och skall väl hinna duscha först också så man inte luktar blööhöö ^^

 

Idag har jag använt bandet flitigt och det känns bra!

 







7:e - 13:e Mars

lovade jag att skriva om för LÄNGESEN!

Tänkte väl mest säga att jag stannade en vecka nere i Habo för att spendera lite kvaltetstid med min älskade pojke! Skolarbete kunde jag lika väl göra där då jag hade datorn med mig.

Sjävla veckan var väl ganska lugn, Dennis jobbade mån - ons (tror jag det var) sen blev han sjuk och var hemma från jobbet så vi fick väldigt mycket tid med varandra vilket är hur mysigt som helst när man inte träffas speciellt ofta.

På helgen sen var vi hemma hos en av hans kompisar för att bygga ihop hans nya dator. Gick väldigt bra, den startade på första provstarten så tummen upp för det!

Hans polare hade en riktigt nice groda, dock skulle jag kalla det padda pga formen/storleken på den, men den var som sagt stor, tjock och hade huggtänder inne i munnen. Den äter möss och är hur snabb som helst.

Sådär det var väl det som kunde sägas nu i efterhand då man glömmer bort småsaker som hänt en tid tillbaka.

Men veckan var i alla fall helt underbar då jag fick vara med min älskling :D :D :D






I AM ALIVE!!

Jag idag HEMMA I GÄVLE ^^



Jag lever faktiskt, dock har jag varit borta väldigt länge. För jag har varit på långbesök i Jönköping/Habo. Skulle egentligen bara stannat där förra helgen men det blev så att jag stannade kvar en vecka till, vilket var hur mysigt som helst!

Det är inte så lätt som man tror att ha ett distansförhållande där man träffas 1, max 2, gånger per månad. Men det får vara så ett tag, i alla fall tills jag gått klart skolan.

Nog om det där tråkiga (och då menar jag det jobbiga), nu övergår vi till vad jag har sysslat med där borta tycker jag !!


3:e - 6:e Mars

Torsdag
Jag anlände till Habo kl. 22.45 (tror jag) på Torsdagskvällen då Dennis mötte upp mig vid stationen. Vi drog iväg till hans pappas Konditori och hämtade middag till mig (Räkmacka) och sedan en liten god bakelse (en rund boll med mormors hosta och sylt) NOMNOM.

Blev att sova relativt tidigt eftersom Dennis skulle jobba dagen efter...

Fredag
En dag som jag faktiskt hade längtat väldigt mycket till. Tänkt på flera gånger och var faktiskt lite nervös. Det var nämligen så att dom från Inerventions skulle komma på besök för att se ifall dom kunde hjälpa Dennis mamma.

Inerventions är en helt fantastiskt uppfinning som jag tycker att hela världen borde ta till nytta. Det finns så mycket gott som jag skulle vilja skriva om dom.

Jag kan först kortfatta lite snabbt vad det är för någonting.
Inerventions hjälper människor med cpskador, ms, parkinsson, stroke och andra typer av nervskador.



Del 2 kommer upp under klippet direkt efter...


Fredrik och hans medhjälpare kom då hem till Dennis mamma. Hon var så nervös att jag var tvungen att öppna dörren.

I vanliga fall åker dom ut till personer och undervisar om hur man skall använda elektrodressen och då också säljer den till dem. Men eftersom Dennis mamma inte har någon diagnos på hennes sjukdom och att hon rankas som en av sveriges mest sjuka just pga att dom inte vet vad feler är, så visste dom inte om dom kunde hjälpa henne.

Det började med att vi satt i köket och Dennis mamma fick förklara hur problemen började, vad hon hade svårt med osv. Sen bad dom henne lägga sig på soffan för att då applicera dessa elektroder.

Hon fick vänta i ca 10-15min sen bad dom henne att ställa sig upp... utan att hålla i sig. Någonting hon har väldigt svårt med. Dom gjorde några övningar på henne, med beredskap ifall hon skulle ramla etc.

ca. 1 timme efter att dom har åkt därifrån, tar hon 3 steg utan att hålla i sig... Jag blir rörd bara av att skriva detta.

Dom kunde alltså hjälpa henne, och det var så sjukt att få se resultatet så fort!

Nu väntar hon på att dom ska höra av sig igen så hon kan få köpa utrustningen, få utbildningen och börja sitt nya liv.


Andra som har påbörjat sitt nya liv är min mellansyster Linn och en kille jag känt hela mitt liv Rickard. Genom att klicka på länkarna kan ni läsa deras bloggar och tankar om hur dom lever med elektroderna.


Lördag
Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde på dagen men på kvällen åt vi först middag på AQUA, jag käkade Grillad tournedos med rosmarin och potatiskaka samt kantarellkompott
och baconsmör. HUR GOTT SOM HELST.. nomnom!

Sen drog jag och Dennis till bion och såg Sanctum 3D, den var helt okej men ingenting jag skulle välja att titta på igen. Jag tror dom lade mer kraft på själva 3D effekterna än handlingen. För dom var det absolut inget som helst fel på. En fröjd för ögat.



Söndag
Ledsen Jonna eftersom hon trodde att det bara var lördag, då hon faktiskt skulle ha en dag till eftersom hon kom på Torsdagen men den tog ju slut så fort att jag inte märkte det...

Efter många om och men så bestämde jag mig för att stanna veckan ut. En hur underbar tanke som helst.


7:e - 13:e Mars


Skriver jag om imorgon, nu måste jag sova!






SYOSS

Idag har jag först varit duktigt och tvättat, trodde aldrig att jag skulle se botten i tvättkorgen. Sjukt va mycket tvätt jag hade men nu är allt tvättat, nästan.

Sen blev det av till staden för att äta sushi med M&M och sedan lite shopping. Det blev två ziphoods, som jag känner att jag faktiskt behövde, nu i efterhand. För några av mina ziphoods kan jag inte ha så då kan jag ju göra mig av med dom på ett eller annat sätt.. någon som vill köpa? ^^ haha

Det blev även ett par nya innebandystrumpor, hur lovely som helst, dock hade dom inte skjortsen som jag ville ha, eftersom det som vanligt är så att man inte får träna i matchstället, inkl. skjortsen. Även om jag har försökt att ignorera det där lite så tänkte jag att det var lika bra att fixa egna. MEN då säljer dom bara just den sorten som jag vill ha (Salming) till föreningar och inte privatpersoner -.-

Blev även shopping av hårfärg, tänkte att jag skulle testa SYOSS denna gången för att se om dom har lyckats göra en röd hårfärg som håller hyffsat länge... vilket de flesta har misslyckats med och jag vill inte Henna för sist jag och Ylva gjorde det blev det kaos.

Färgen blev riktigt röd av SYOSS, då återstår det bara att se hur länge den håller (:










FÖRESTEN SÅ HAR JAG OCKSÅ SKAFFAT MIG DEVIANTART

>>> Klicka här för att komma dit <<<


För er som inte vet vad det är så är det en sida för kreativa människor där man lägger upp verk man har skapat, bilder andra får pyssla med eller bara tips och trix, eller ja, det finns hur mycket som helst på denna sidan, DOCK kan det finnas lite stötande material (tror jag även för dom som inte har någon "login") så som nakna människor, FNISS!






1½ Vecka

Yes nu har det gått ca 1½ vecka sedan jag bloggad sist och anledningen är inte att jag inte har haft något att blogga om utan att jag helt enkelt ha haft fullt upp med en massa annat.

Nu i Helgen som varit var jag först på en lite movienight i skolan på Fredagen, sen på lördagen jobbade jag på Cross-sm i Furuvik mellan 08.30 och ca.15.00 så då försvann i princip den dagen, för att jag sedan städade hela lägenheten för att det skulle kännas bra att vakna på söndagen. Och på söndagen fixade jag en massa skolarbete etc. Så hela helgen försvann väldigt fort.

Igår var det skolan för hela slanten, kunde inte ens träna för att jag hade en massa att göra.

Idag är jag ledig, men idag ska jag tvätta, ringa jobbsamtal samt dra till staden och träffa Madde och Marcus.

Imorgon Onsdag är det skola igen, och sedan en massa plugg, för att på torsdag skall jag ha lämnat in det mesta inom projeket vi håller på med, vilket är ganska mycket.

Sen på Torsdag är det först skola, sen sticker jag till tåget för att åka ner till Dennis!

Ska bli väldans kul att åka hem till honom igen, blir ju inte så ofta för han brukar ju mest åka hit. Tror att han tycker att det är lite skönt också att slippa åka.


Nej nu har jag vettigare saker för mig igen.. hejsvejs