Helgen som gått...

Fredag:

Dagen började med att jag vaknade väldigt sent, men gjorde väl ingenting för jag hade ingen lektion. Jag började med att städa hela lägenheten, diskade all disk och gick iväg och slängde soporna.

Jag gick även och köpte dagens middag, eller ja, ingredienserna till den för jag lagade maten själv!

Det blev Torsk i foliepaket med purjolök, tomat, citron, potatis, anjovis, dill, persilja, morot, olivolja och en smörklick! Väldigt lätt och gott!

 

Sedan åkte jag ner på stan och köpte fint papper, fint kuvert och en ros. För Dennis skulle ju komma till mig! Jag har känt mig något otroligt kär de senaste dagarna. Det enda jag kan tänka på och har i mitt huvud just nu är Dennis. Är så otroligt glad över att jag har honom och det var väl mest därför jag ville skriva det där brevet och ge honom rosen..

Lördag:

Jag mådde otroligt dåligt den morgonen, inte fysiskt utan psykiskt. JAG hade gjort så vi vaknade sent, eftersom jag vägrade gå upp kl 9 eftersom jag var helt död!
Inte kul att sova bort så mycket av dagen när man har så lite tid att spendera tillsammans menmen!

Vi käkade frukost, scrambled eggs och bacon, mycket gott! Sen drog vi ner till stan!

Det blev lite shopping, jag köpte 3st trosor, sen hade jag med mig ett presentkort på Carlings som var nästan 1 år gammalt så det skulle gå ut snart. Blev en skjorta där, har alltid velat ha en långärmat skjorta så det var ju perfekt! Plus att det var 50% rabatt på den = NICE!

Vi käkade lunch sen på Coffee Lounge som ligger inne på flanör här i Gävle. Väldigt mysigt ställe med god lunch! Madde i klassen som presenterade mig till det stället så nu är jag väl fast!

Blev en räksallad med bulgur, och seriöst HUR GOTT ÄR INTE BULGUR!? Trodde förut att det skulle smaka som quinoa som jag inte gillar men riktigt gott är det!

Gjorde en censur på tjejen eftersom det är inredningen jag vill visa ^^

Dennis satt och fipplade med sin nya mobil, eftersom han också ville fota ^^

 

Efter våran visit på staden åkte vi till City Gross så nu klarar jag mig lätt hela februari när det gäller grovmat, mjölk och sådant där tar slut förvånandsvärt fort slut i mi kyl, förstår inte alls! ;)

Vi kikade även på 2 filmer på lördagen, först en film som jag köpte på cdon.com för endast 9kr + frakt! Nice Price tycker jag! Sen såg vi en film som Dennis hade fått lånat från sin bror, men vi börjar med min awsome film:

The Boondock Saints II: All Saints Day

Eftersom jag gillar ettan så mycket så var det en självklarhet att fixa hem denna till det där kanonpriset oc visst var den bra, men inte lika bra som ettan, men så brukar det väl vara..Den andra filmen vi såg var lite för brutal för mig eftersom jag inte gillar slagsmål eller tortyr, krig klarar jag av men inte sådana här råa saker och då pratar jag om:

UNTHINKABLE

Det var väl ganska okej handling i filmen även om jag inte riktigt förstod poängen, eller jo, eller jag vet inte.. men inte min typ av film..

Dock visas ingenting av det brutala i trailern, men jag kan ju säga så att han slipper måla naglarna i framtiden... USCH!Till middag sedan gjorde vi hemmagjord pizza, det var riktigt gott, dock skulle vissa köttbitar behövt lite mer krydda men men det kan ju inte alltid bli perfekt ;) eller?

Jag gjorde även revbenspjäll där på kvällen eftersom dom säljer det så billigt (39kr/kg). Dennis hade inte ätit dom förut (vi är galna i dom i våran familj) och han vart nog glatt överraskad över hur gott det var.

Kvällen slutade med att Dennis däckade i sängen och jag låg kvar och kollade på någon film på tv tills klockan var SENT!

Söndag:

Söndagar är aldrig roliga, för det betyder att jag endast har ett fåtal timmar kvar att spendera med Dennis innan han ska åka hem och det dröjer minst 2 veckor tills jag träffar honom igen.

Vi kollade på Paranormal Activitys och gömde oss under täcket, obehaglig film, tror främst att jag tyckte det eftersom jag inte hade så höga förhoppningar, många säger att den är skitdålig men jag tror att man har höjt ribban så högt pga all reklam som var om den etc. etc.

Sen dröjde det till kl 21 innan Dennis åkte hem, det var skönt att han inte åkte hem så tidigt, men det hade sina förklaringar, som jag inte behöver berätta för hela världen.


Tror inte att folk inser hur jobbigt det är att bo såhär långt bort från varandra (förutom dom som själva gör det), ingen av oss bör flytta, jag har skola, han har fått ett bra jobb. Vi får helt enkelt vänta på våran tur att få vara med varandra, men under tiden får vi helt enkelt ta vara på de få timmarna vi har med varandra. <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback