Happy New Year!

Tidigt imorse var jag ihjälstressad! Skulle göra så mycket innan vi kunde åka till farmor och vi var tvugna att åka kl. 10.30 för att hinna i tid, är ju ändå 10 mil mellan Gävle och Björklinge!

I bilen försökte jag fixa på mig lite nagellack, INTE att rekommendera! Hujeda mig så fult det blev haha så det blir ingen bild på det inte. :P

Väl hos farmor blev det ett glad Asti Cinzano och sen middag nere i matsalen (hon bor på Borgarhemmet i Uppsala, som ett älderboende fast ändå inte).

God mat och trevligt sällskap! Tyvärr glömde jag kameran hemma...

Nu sitter vi och väntar på att vi ska äta.. fast lite tidigt att börja vänta nu, vi ska äta om typ 2½ timme :P Men det ska bli SÅ GOTT!

Kräftor, smörgåstårta och Vanilj Pannacotta till efterrätt! MUMS!

så GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
Bilder från idag dyker upp imorgon..







Åter till Gävle!

Idag ska jag och Dennis åka till Gävle och sova där en natt.. äntligen slipper vi trängas i en liten 90cm säng!

Han ska hämta ut sina nya glasögon och jag ska tömma postfacket och vattna mina blommor! Ska faktiskt bli lite skönt att komma hem till mig ett tag igen! Jag är ju inte van att ha så mycket folk runt omkring mig!

Just nu är det ju jag, dennis, mamma, pappa, syster Linn och syster Petra's två barn. Så det är fullt hus här hemma.

Tänk att det är så svårt det där med "hemma". Jag säger att jag ska åka hem när jag åker till Gävle, och jag säger att jag ska åka hem när jag åker hit ^^


Jag har fortfarande inte fotat klänningen, men jag funderar på att fota den när den sitter på, för den är inte så snygg på galgen..

Nej nu ska jag käka frukost, HUNGRIG! eller mest törstig, som vanligt..






Shoppingdag!

Idag har jag och Dennis varit borta i princip hela dagen!

Det började med att vi drog till staden för att kika lite mellandagsrea, varför vet jag inte, för hittills har jag bara hittat skit :P

Väl inne i staden träffade vi Ylva som fått i uppdrag av sin pappa att köpa nya strumpor till sig själv, varför kan man ju undra? Det är väl jätteskönt att springa runt med trasiga sockor :D

Vi började med en frukost/lunch på godaste kebabstället någonsin, JALLA! Som jag har längtat efter just denna kebab! MUMS!! Sen direkt efter drog vi o köpte godis :D

Vi har dreglat efter kläder inne på SkiTotal (underbar butik), fått panik av alla människor inne på GinaTricot och faktiskt hittat något att köpa inne på NewYorker. Jag hittade en jättefin klänning som jag ska ha på nyår, synd att inte newyorker har en hemsida så jag kan hämta bild, får väl helt enkelt fota sen då.

Efter det drog vi till Ikea för att köpa en byrå till mig. Trodde aldrig att den skulle vara så tung som den var, jisses!! Men tur att jag hade Dennis med mig ;)

Sen efter många om och men hittade vi till NetonNet, och det är verkligen som dom säger, deras lagerhallar är inte precis bra placerade. Men vi hittade dit i alla fall.. så det blev en dammsugare med! :D
Nu slipper jag borsta rent min matta med en liten städborste...








Dålig Bloggdag

Idag kommer inte bloggen uppdateras någe alls verkar det som..

* Jag har räknat matte hela förmiddagen
* Dennis är här
* Vi ska bort ikväll kl 19.30-20.00
* Vet inte när vi kommer hem! :O


Dennis and Jonna is sitting in a tree and K - I - S - S - I - N - G! :D






Kärlek

Såg detta på facebook nyss.. mysigt!



Godnatt






Juldagen

Istället för att vara hemma hos oss på juldagen som vanligt, åkte vi hem till Petra och Tony istället för att inviga deras nya kök! Jag låter bilderna tala för sig själva...

Ps. jag tycker att det blev skitsnyggt!





Min absoluta Favvohund!








Jag undrar om det är kameran dom stirrar argt på eller om det är för att jag är så seg på att ge dom klädgalgen ^^ kanske lite av varje!




Deras "lilla" kisse Nico tyckte att mammas kylväska var hur mysig som helst!


Naturstenen som är i köket..


Dags att sova snart tror jag, imorgon ska jag få hjälp med matematiken inför tentan som är den 17:e Januari, hoppas att jag blir lite smartare imorgon, för denna matte är inge skoj alls!

Matte A,B och C var i alla fall roligt jämfört med detta -.-






Vilken respons!

Hjälp! Skulle helt oskyldigt blogga om vad jag har köpt idag på staden, och vad hittar man på förstasidan!? Mitt videoklipp om Leonails, gud så glad jag blev! Trodde väl aldrig någonsin att jag skulle hamna där!

Annars får jag bara höra; "hur mycket fritid har du egentligen!?" "du kan ju inte ha något liv!?"

Och nej det kanske jag inte har ;) men jag gillar att fixa och trixa med både naglar och smink!



Kommer ihåg första gången jag skulle fixa leopardnaglar, så svårt det var! Men då använde jag inte någon tandpetare utan försökte dutta med själva lackborsten.

Hade kikat runt lite på google efter bilder på just sådana naglar och hittade alla möjliga former och stilar på just leopardlacket. Just därför blev jag nog inspirerad att försöka själv.. och tid tog det ;)

Här nedan till vänster är bild på första lacket jag gjorde (feb 2009) sen i mitten använde jag vitt/svart/grått för att fixa studentlacket, dock tyckte jag att det såg konstigt ut samma dag som studenten så jag målade över med svart!

Och bilden till höger fotade jag ca 5 dagar efter jag gjort lacket första gången, och eftersom jag själv gillar bilden som fan började jag gilla leopardmönstret mer och mer... :) lite historia haha


"Reklambilden" som jag hade på min blogg då:






Mer mellandagsrea, eller?

Idag drog jag och mamma in till staden för att hitta lite mer fynd på rean! Jag införskaffade mig ett par jättesköna Helly Hansen stövlar och 3 st Fishbone tshirts från New Yorker. Någon annan stans kunde man nästan inte vara, det var smockat med folk idag!

Vi tog en fika (frukost) på Landings med Mainy och slappade en liten stund innan vi shoppade, vilket säkert segade ner oss lite. Vem blir inte trött efter att man har ätit!?

Tog mig även en liten titt inne på SkiTotals nya butik, seriöst!? Hade jag varit gjord utav pengar hade jag köpt upp allt! Mums va dom har snygga prylar... Tror att båda jag och Ylva skulle kunna bo där inne :D

Mamma köpte; garn, sytråd, skumgummi, alcogel, dragkedja och en fin röd Vinterjacka...

MEN INGENTING ÄR KÖPT PÅ REAN! helt galet..



Trycken på dom 3 t-shirtarna från Fishbone!








Mellandagsträngsel!

Idag har jag och systeryster Linn varit inne och trängds (heter det så) på Gränby Centrum, och självklart Mellandagsrean.. men Blä va dålig rea det var, fanns nästan ingenting skojsigt!

Fick i alla fall med mig; en randig tshirt, en mysig tröja, body butter, foundation och mascara!

Kom dit för att köpa (i första hand); en ziphood, vinterskor och foundation.

Så jag lyckades väl i alla fall med en av punkterna!

Ögonskuggspaletten
, sminkborstarna, jeggings och ögonlocksprimern är efterskickade från internet, mycket smidigare så!

Vinterskorna
var slut i Uppsala men hoppas på att dom finns uppe i Gävle! Skall dit när Dennis kommer hit, då skall vi även passa på o köpa Malmbyrån.

Dammsugaren
är det nog bra om jag införskaffar innan Dennis kommer hit så jag får skjuts med den upp till Gävle! Alltid bra med folk som kör bil ;)



Ikväll skall jag träffa Ylva Pylva Päronmos (fråga mig inte vad jag fick det sista ifrån) Då ska hon få min kuliga julklapp som jag köpte idag, eller i alla fall så tycker jag att den är kulig ^^






Julafton 2010

Då var årets julafton nästan över.. (Våra sista gäster drog 16.00). Det blev en mysig dag med trevligt sällskap, god mat och fina julklappar!

Jag låter bilderna tala för sig själv.. God fortsatt Jul!

























19:e December!

ÄNTLIGEN! Som jag har längtat tills denna dag :D Ska åka hem till kära Björklinge och stannar där tills den 2:a Januari :D :D :D :D

Först idag ska jag städa ur lägenheten och slänga alla sopor, och äta upp allt i kylskåpet som inte kan sparas, sen efter det är det match! Samling 14.30 SEN

kommer MAMMA och PAPPA :D :D :D :D


GLAD FLICKA!


Detta är huset där jag har fått tillbringa största delen av mitt liv.. 0-20år, det bästa huset som finns med dom bästa människorna!






Filmprojekt Perspektiv


Liten twist på slutet ^^







Fx - A

Så underbart!!

Såg även nu att ett av mina Fx har blivit till ett A! Jag skulle göra en bild med mycke rörelse och färg i på mörk bakgrund.

För att bli av med det andra Fx'et så måste jag gå om 3 lektioner, den 10,11 och 12 Januari. Så det ska väl inte vara något problem! :D







Saturday Fever!

Idag vaknade jag tidigt, av världens huvudvärk, typ migrän! Men jag får väl skylla mig själv, för igår var det ju utgång.. Tog en tablett och sov vidare. Nästa gång jag vaknade, under förmiddagen, så var det för att det ringde på dörrklockan.... WTF!?

Sprang in till toaletten och hämtade morgonrocken.. öppnade dörren och kunde inte riktigt placera vem det var.

Han lät precis som min granne Joel och var väldigt lik men jag kunde inte få det till Joel.

Han: öh oj, ehum, kommer du vara hemma ett tag till eller?
Jag: *tyst ett tag* öhum jo
Han: Va bra för Joel glömde dom här hemma *håller upp ett par nycklar*
Jag: okej... mm
Han: Ah men Joel kommer nog om typ en timme så..
Jag: öh mm ah eh jag lämnar den till han då..

Stressigt blev det för jag skulle ju på skottskola och när det bara var typ 40min kvar tills bussen skulle gå ringde Joel o sa att han var påväg. Jävlar va snabb han var! Men det var bra för jag var stressad..

Jag skyndade och fixade till mig, packade väska och allt, sen halvsprang jag till bussen.. men jag kom inte med den. För jag hade inget busskort!!! Jag blev av med mitt busskort igår, på den korta biten mellan min lägenhet och busshållplatsen.. JÄVLA SKIT! ja någon lycklig sate har väl hittat den och varsågod, åk gratis i typ 20 dagar till! Usch så sur jag blev

Jag som verkligen ville på skottskolan! Men det kanske var bra att jag inte kom iväg, då kunde jag vara hemma och vila lite.. Skönt faktiskt!



Fick även mitt första julkort igår! Av farmor :D med en liten slant i, så det tackar jag för!

Åker ju hem till Björklinge imorgon så jag hoppas att mitt brevfack innehåller lite skoj när jag kommer tillbaka hit, den 26:e.. post är alltid skoj! :D



Tror att jag ska äta lite Hallonkräm nu, så himla gott NOMNOM!






LeoNails

 

 







Splash!

Just nu luktar det väldigt gott i lägenheten, håller på att tillaga revbenspjäll som jag ska bjuda klassen på när vi har en liten julavslutning. Riktigt goa grejor!

Hittade en fin bit med färska tjocka spjäll som jag först styckade i små bitar och sedan skulle låta bada i marinad ca 1 timme innan dom skulle in i ugnen, bara ett problem...

Halva marinaden hamnade på köksbänk, golv, mina händer och tröjan. Inte så lyckat alltså! Men men det blir nog gott ändå, även om det inte blev så mycket till marinad på dom :P

Såhär ser det ut i ugnen just nu:


Riktigt gott ska det bli och om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog sno en eller två ikväll också :D Man måste ju provsmaka!!!


Helgen var riktigt mysig!
Dennis kom upp till mig på Fredagen och fick hemlagad god mat, tyckte faktiskt att jag lyckades ganska bra denna gången. Brukar ju inte gå så bra när man verkligen försöker men nu hade jag tur! haha
Sen delade vi ut julklappar till varandra, Dennis hade gjort väldigt fina paket till mig, dock påpekade han flera gånger innan jag fick paketen att han inte hade något julpapper, men vad gör väl det? :)

Jag fick en härlig björnfi... ehum, mössa, parymen Forbidden Rose av Avril Lavigne och en handduk som skall ligga på mitt badrumsgolv när Dennis är här. Anledning: jag HATAR när han lägger mina handdukar på badrumsgolvet! hihi

Grejorna Dennis fick av mig var jag helt missnöjd med eftersom det inte alls blev som jag hade tänkt, men jag har faktiskt köpt en ny nu som han ska få när vi träffas nästa gång (nyår). FÖRLÅT pengakonto men jag mår bättre nu när jag har en vettig present :D

Mitt och Dennis telefonsamtal igår:

J: Jag kommer köpa en till present till dig för jag är så missnöjd!
D: Nej vadå!? Då ska jag fan köpa något mer till dig...
J: Nej jag fick ju jättebra presenter!
D: Ja det fick väl jag med!?

etc i ca 10-15min

D: Jaja köp något då!?
J: Nej det tänker jag inte!
D: Va?
J: Haha jag skoja!
D: Bra haha annars hade jag ångrat allt jag sa nyss!!

Så söt :D



Vem tror du att du BOSSAR!?
= Handduken.. han säger att han visst kan ha en handduk på golvet... nu!




På lördagen åkte vi till stan och shoppade lite, eller ah, Dennis fixade nya glasögon och så tog vi en snabb titt på Gävlebocken. Käkade på Husman i Gallerian Nian som vanligt, Fläsknoisette m. pommes och Beasås! Möms!

Sen på kvällen klädde vi på oss rejält med kläder och promenerade till staden, stjärnklart och mysigt! Vi satte oss på Wayne's Coffee och bara mös!

Det är nog det mysigaste jag någonsin har gjort även om det är en väldigt simpel sak, pluspoäng på det!

Vi kom hem och kollade på Merry Madagaskar och låg sömniga i sängen men skulle BARA vila lite eftersom vi skulle vara uppe sent pga att jag skulle åka iväg på match tidigt på Söndagsmorgonen så Dennis skulle vara tvungen att åka hem tidigt...

2 timmar senare vaknade jag, då hade vi ju somnat haha! Så vi sov vidare. Morgonen kom sen väldigt fort och saknaden efter Dennis var helt enorm eftersom det hade varit så gudomligt mysigt kvällen innan!



Matchen vi spelade sen var den bästa vi någonsin spelat, alla var taggade och redo att spöa skiten ur motståndarna! Det enda som var lite synd var att vi mötte serieledarna som har en målskillnad på +57 (i dagens läge) och en spelare som snittar 6 poäng per match.. inte så skoj alltså!

Så visst vi förlorade, med 12-4 men jag tror att ALLA var nöjda med matchen! Vi spelade verkligen som ett lag, så himla roligt!!!

Tyvärr tror inte jag att jag kan vara med i nästa match, alltså den sista innan jul/nyår etc. för att jag gjorde illa min hand på träningen igår, som jag inte kände av förens imorse!

Tråkigt tråkigt!






KAO Sushi

Drog till staden tidigare idag främst för att ladda mitt busskort som annars hade gått ut imorgon! Har ju faktiskt några dagar till att ta mig till och från saker här i Gävle innan jag åker hem till kära Björklinge!

Passade även på att fota lite:









Efter att jag nästan frusit ihjäl då jag inte hade vantar på mig när jag fotade bestämde jag mig för att beställa hem sushi från ett ställe här i Gävle som jag har hört mycket bra om; KAO Sushibar, och jisses, jag menar verkligen HERRE GUD så gott det var. Har nog aldrig ätit så god sushi förut och jag överdriver inte.

Det bästa av allt är att om man käkar sushibuffé där så kostar det under 100-lappen! (kommer inte ihåg riktigt hur mycket, tror det var 75;- ?) och då ingår en dricka. Ska absolut gå dit på buffé någon gång!

Sen när jag var hemma igen var det dags att tvätta, tvätta och åter tvätta, tog mig även en liten sväng till affären och upptäckte hur gulliga Gefleortens Mjölk är nu så här i juletid!



Imorgon är det skola, 10.15 - 16.00 , sen blir det att städa upp lite till i lägenheten plus att börja laga lite mat, eller ah inte direkt, för sen kommer Dennis :D :D :D

Vi ska ha mysigt med minijulafton då vi inte ses förens på nyår sen... MYSPYS!







Scary Shit!

Fy fan va rädd jag var i morse.. trodde att jag låg i koma eller något, helt seriöst!

Hörde att jag fick sms, så tänkte jag, aja även om jag är trött så kan jag i alla fall kolla vem det var ifrån så jag öppnade ögonen lite halvt (detta var väldigt jobbigt)

Det enda jag ser är skåpsluckorna längre bort..


"Men va fan, jag tog ju tag i mobilen nyss och lyfte upp den för att se" tänkte jag

Gjorde ett nytt försök.. Och när jag fått upp ögonen igen så ser jag fortfarande bara skåpsluckorna.. VA FAN!?

Jag försöker röra kroppen men det går inte, och det känns som om det är myror i den, typ precis som det brukar göra efter att foten somnat och man väckt den igen.

Jag försöker gång på gång röra armar, ben, huvud, öppna ögonen mer, men det går inte!!

Jag ligger fortfarande likadant men jag är fullt vaken i alla fall i sinnet. Jag började fundera ut om det var en dröm, men det var det inte, jag var så säker på det, för jag var för "vaken" för att det skulle kunna  vara det.


Så min teori är att jag av någon konstig anledning fick igång mina sinnen men inte kroppen när jag hörde smset och att kroppen fortfarande sov. Hur äckligt som helst!


Och det tog säkert 2 minuter innan jag kunde röra på mig, och då var det som en sådan där ryckning som man kan få när man är nära på att somna.







Mami och Papi!

Söndag till Tisdag spenderade jag hemma hos mamma och pappa. På söndagen var det släktmiddag hemma hos farmor och det var väl först då jag verkligen uppfattade att jag inte bor hemma längre. Det var så otroligt skönt på något sätt att träffa alla igen. Jag är ju lite ensam här borta.

Måndag jobbade både mamma och pappa men då passade jag på att träffa Viktoria, riktigt kul att ha kvar gamla barndomsvänner! Får se till att träffa Jenny också när hon kommer hem från varmare breddgrader!

På kvällen sedan satte mamma fint ihop ett pepparkakshus som jag sedan designade!








På tisdagen var det hemgång, sov på bussen till Gävle bara för att jag hade gått upp så tidigt (för att vara mig!) och sagt hej då till mami och papi! Sen när jag kom in i lägenheten luktade de skit, vilket jag hade väntat mig, för jag stressade sönder på söndagen och glömde soporna -.- men IDAG har jag grovstädat hela lägenheten så nu luktar det ASGOTT! Älskar doften på mitt rengöringsmedel jag har när jag torkar golvet <3





Plus att jag har slagit in den SISTA julklappen, hur skönt som helst att vara färdigt i god tid!


Snart ka jag äta lite för att sedan fixa allt till träningen ikväll, har ingen lust, vet inte varför, men men, jag tränade inte i måndags så då lär jag då fan träna idag ;) haha

Imorgon är jag ledig, funderar på att sticka iväg till stan för att fota Gävlebocken lite..

Time to eat!






Saturday Disaster

Precis som rubrien lyder så var detta en helt katastrofal dag.. Började med att jag fick stå ute i evigheter och vänta på olika bussar för att ta mig till samlingsstället innan match. Hur tjurig blir man inte av det?

Sen gick matchen skit, blä och bajs. Förlorade med 5-1 och vårat mål kom när det var typ 15 sekunder kvar av hela matchen, vi slapp i alla fall vara mållösa..

Jag är stressad idag av ingen anledning, inte någon jag kan komma på i alla fall

PLUS

att jag nyss fick skittråkigt ÅHHH!!




Imorgon bär det i alla fall av till Uppsala, Björklinge, mama o papa! Sen blir det släktmiddag med mamma, pappa, farmor, faster, systrar, systerbarn och man. Ska bli kul att träffa alla igen.

Blir dock en kort visit, drar hem igen på Måndagen för träning.






Mera Snöööö!

Borde inte finnas kvar ett enda moln snart, det bara snöar och snöar och snöar.. när tar det slut!?

Nu längtar man upp till fjällen, sitta i sin lilla stuga och dricka varm blåbärssoppa, glida ner för backen på sin snowboard och bara slappa <3







Följa John!

Ännu en film som visades upp i skolan, även denna är riktigt bra tycker jag :D








That's just weird!

Inatt hände något sjukt... först ringer min telefon med ett okänt hemnummer, eftersom jag sitter vid datorn hinner jag leta upp numret på eniro innan det slutar ringa, dock ingen jag känner så jag svarade inte.

Efter ca 1 minut får jag ett sms, då har jag fått ett röstsvar.

Ringer 222 och lyssnar;

"Hej, det är Gittan och jag hoppas att jag har kommit till min lilla Jonna nu. Det är Andreas mamma, och det är så jobbigt just nu, om du orkar och kan så kan du väl ringa mig på nummer ---- I love you!"

Och hade människan inte låtit så jäklarns förkrossad och ledsen så hade jag inte ringt upp henne, men nu kände jag att jag var tvungen.

Jag förklarade att tyvärr var det fel Jonna så hon fick fortsätta leta efter rätt.. sen hamnade jag med att prata med henne i 10 minuter! Jag menar, jag kan inte lägga på när någon är helt förkrossad och ska berätta hur det ligger till..

Hon var uppenbarligen full, ledsen och inte visste vad hon skulle göra, hon glömde hela tiden bort vem det var hon pratade med men till sist så la hon på och kallde mig ängel som hade varit så gullig som ringde upp och berättade att det inte var jag.


Allt detta hände vid 12 tiden inatt..


Sen fortsatte telefonen att ringa ca 6 gånger under nattens tid, och jag fick 4 till röstsvar, jag lyssnade bara på det första där hon i princip sa som hon gjorde i det jag fick först. Alltså förstod hon inte att hon ringe till samma Jonna hela tiden.

Så händelserik var min natt! ^^






Ballonger vill skada!



Såg detta klippet på en lektion, haha fy fan så vi garvade, så jävla skönt klipp!! ^^






Irriterad Jonna

Fick även betyg idag för en kurs som avslutats, blev dock både chockad och irriterad.. vi får 4 olika betyg för denna kurs och det visade sig att jag fick Fx på två av dom och jag kan verkligen inte veta varför!?

Fx = Att aldrig har varit närvaro eller att man har slutat att närvara på kursen innan halva kursen är klar.

(säger man "närvara" haha lät jättefel!)

Det konstiga är att jag har fått A och B (höga betyg) på dom två andra och dom har varit i samma veva och jag har max missat 2 lektioner, så jag har definitivt varit med över halva kursen...


Har i alla fall skickat mail till en lärare (dock ingen av dom som betygsatt allt det där, för jag vet inte vilken/vilka jag ska kontakta) hur jag ska gå till väga.. För detta var ju inge bra!

För jag VET att jag har varit där och gjort det jag ska, så det så :( sad Jonna






Shopping

Idag har jag gjort nödvändig shopping, först drog jag till stadium där dom hade erbjudande på everests underställ. För när det är såhär jävla kallt fungerar inte bomull, INTE ALLS! Helst skulle det vara ull, men jag tror att detta sliskiga material funkar nästan fullt lika bra! :D

Köpte även ett läppbalsam som faktiskt fungerar sjukt bra mot "vinterläppar", det ENDA som jag tycker funkar faktiskt. Anledningen till att jag var tvungen att köpa ett nytt var att jag tappade mitt andra igår på träningen och det finns nog inte längre nu och skulle det finnas kvar så skulle jag inte våga använda det, för de kan ju vara antastat ^^

Väldigt synd att just detta "minted rose" har utgått från sortimentet, men det finns andra i den serien. Dock gillar jag detta bäst då det är mint i. Känns som om det läker fint haha så vill ni ha ett sådant dra direkt till KICKS och köp! Jag köpte det sista på Kicks i Gävle.. sry ;)







Burrrrrrrrrrr!!!

HELVETE så kallt det är, helt serriöst! Det gör ONT i ansiktet när man är ute!!!!!


Till middag blir det varm nudelsoppa och rostade mackor till det. Nudelsoppa = Snabb varm mat!!!


Ser inte fram emot träningen ikväll, och då menar jag inte att jag inte ser fram emot att träna, utan att ta mig dit/hem. Dit är lugnt, men hem... hittar jag ingen att åka med måste jag GÅ!?


Nej, jag hoppas med all kraft att Lina är där, för henne brukar jag åka med :D :D :D